Dina anu kahiji éta gampang: anu mimiti nyebrang garis finish meunang. Dina sababaraha dinten, nyaéta, ku tahapan - sapertos Tour de France, Giro ...

hirup roda dua

Freeride: Dina modalitas ieu, anjeun ngan ukur hoyong senang-senang, luncat kana Drops anu paling kaleuleuwihi, turun lamping anu paling lungkawing tina jalur sareng teras-terasan milarian garis anu mustahil anu…

hirup roda dua

Sapédah ieu mirip pisan sareng sapédah jalan atanapi rute, nyaéta, sapédah sapédah klasik anu anjeun tiasa tingali, contona, dina kompetisi profésional ...

hirup roda dua

Sapédah gunung béda ti sésa-sésa disiplin balap kalapa sabab lumangsung di lingkungan alam. Beda dasar anu sanés aya hubunganana sareng…

hirup roda dua

Balapan balap jalan anu paling penting The Tour de France. Balapan ieu dianggap salah sahiji anu paling penting dina dunya sapédah saprak éta ngagaduhan…

hirup roda dua

Naon modalitas bersepeda? Balap kalapa nyaéta olahraga anu nganggo sababaraha jinis sapédah. Aya sababaraha modalitas atanapi disiplin dina…

hirup roda dua

Balapan jalanan dina Olimpiade Dua bentuk balapan jalan ayeuna di Olimpiade nyaéta balapan jalan asli sareng uji coba waktos…

hirup roda dua

Jinis sapédah Jalan sapédah. Lacak sapédah. Sapédah gunung. Cyclocross. sidang. Ngabuburit di kamar. Ngabuburit BMX. Wisata siklus. Item deui… Naon modalitas ngurilingan…

hirup roda dua

XCC diwangun ku sirkuit 1 km dugi ka 1,5 km kalayan balapan anu lumangsung antara 20 sareng 25 menit sareng rata-rata genep dugi ka…

hirup roda dua

The Tour de France Balapan ieu dianggap salah sahiji anu pang pentingna dina dunya balapan sabab ngagaduhan kategori kompetisi profésional pangluhurna di…

hirup roda dua