Kumaha carana kéngingkeun irama pedaling anu saé? Anu paling disarankeun pikeun ngahontal cadence éfisién nyaéta tetep antara 80 sareng 100 révolusi per menit. Inget yén…

hirup roda dua

Kumaha carana milih korsi sapedah? Ukur lebar tulang sit anjeun, tapi émut yén sadel sayogi dina sababaraha lebar. Lebar sadel bakal gumantung kana…

hirup roda dua

Naon jangkungna ditangtoskeun pikeun korsi sapédah? Kalikeun jarak éta ku 0,88: sabab nurutkeun studi biomekanik jangkungna sadel anu bener nyaéta…

hirup roda dua

MOTO Z4 6,4 inci OLED DISPLAY (19:9) Resolusi Full HD+ (2.340 x 1.080 piksel) PROSESOR Qualcomm Snapdragon 675 RAM 4 GB STORAGE 128 GB + microSD nepi ka 2…

hirup roda dua

Jawaban: Katerangan: aya kacenderungan pikeun pedal dina cara piston, nyaeta, "stepping" dina pedal ti luhur ka handap sahingga suku alik. Anu bener nyaéta…

hirup roda dua

Naon asuransi motor anu paling murah pikeun jalma ngora? Sapertos dina sesa profil, asuransi motor paling murah nyaéta anu ditawarkeun ku…

hirup roda dua

Sabaraha jam saurang pembalap profésional ngalatih saminggu? 6-8 jam saminggu tiasa cekap! Aya kapercayaan umum yén pikeun ngagaduhan tingkat anu saé…

hirup roda dua

Naon anu kedah didahar salami tés sapédah? Dina balapan Sakali urang dina sapédah, éta sasaena dahar sababaraha kadaharan hampang unggal 45 menit atawa unggal jam….

hirup roda dua

Sabaraha biaya lisénsi balap féderal? Lisénsi federatif di Spanyol sakitar € 120-130 per taun sareng ngamungkinkeun anjeun janten bagian tina platoon ieu sareng masihan anjeun…

hirup roda dua

Minyak naon anu dianggo ku kutub motor? Abdi tiasa nganggo SAE W10 atanapi transmisi 80 atanapi 90W atanapi minyak 20W 40 anu nyerep shock di jero ...

hirup roda dua