Dina cycling Dina unggal lomba antara 20 nepi ka 30 cyclists ilubiung. Opat kahiji nampi titik dina tungtung unggal 2 km ngutruk, disebarkeun dina 5, 3,…

hirup roda dua

Velodrome mangrupa lagu jieunan dina wangun sagi opat rounded, kalawan kurva banked, dimana kompetisi Ngabuburit lagu diayakeun. Dimana balapan...

hirup roda dua

Modalitas balap kalapa Nalika balap kalapa lumangsung dina struktur anu katelah velodrom, éta disebut balapan trek. Velodrome diwangun ku…

hirup roda dua

7 krim anti chafing Velochampion pangsaéna. Penilaian: Jenis: Krim. Krim Chamois Muc-Pareum. Penilaian: Jenis: Minyak, krim. Balsem panghalang muncrat. Penilaian: Jenis: Minyak, krim. Akeline NOK. Peunteun: Jenis:…

hirup roda dua

Disarankeun pikeun nerapkeun éta langsung kana kulit atanapi impregnate chamois sareng nempatkeun di jero calana. Vaseline Olahraga ngahidrasi daérah, bari nyiptakeun…

hirup roda dua

Naha butut kuring nyeri nalika naék sapédah? Posisi goréng dina sapédah. Biomékanika goréng boh dina jangkungna sadel sareng dina panempatanna….

hirup roda dua

Krim chamois sampurna pikeun nyegah sagala jinis iritasi atanapi ngarareunah anu disababkeun ku ngagosok kana sela. Salaku jam kaliwat, tekanan ...

hirup roda dua

7. Tips séjén: Baju beresih jeung garing. Coba mun teu ngagem kolor bersih unggal poe, sarta garing, ku cara ieu anjeun bakal nyingkahan leuwih chafing sarta kamungkinan inféksi. Ngalatih sateuacan perjalanan ka…

hirup roda dua

Naha anjeun tiasa leungit beurat ku sapédah stasioner? Leres. Kalayan sési 45 menit anjeun tiasa ngaduruk dugi ka 600 kalori. Sabaraha lami abdi kedah nganggo sapédah latihan pikeun…

hirup roda dua

Di dunya aya 12 nagara anu ngahasilkeun sapédah tapi aya 5 produsén utama: Cina, India, EU, Taiwan sareng Jepang, nagara-nagara ieu waé tanggung jawab 87% tina…

hirup roda dua