Ing sing pisanan iku gampang: sing pisanan ngliwati garis finish menang. Ing sawetara dina, yaiku, kanthi tahapan - kayata Tour de France, Giro ...

urip roda loro

Freeride: Ing modalitas iki, sampeyan mung pengin seneng-seneng, mlumpat ing Drops paling exaggerated, mudhun lereng curam saka trek lan tansah goleki baris mokal sing ...

urip roda loro

Sepeda iki meh padha karo sepeda dalan utawa rute, yaiku, sepeda sepeda klasik sing bisa dideleng, contone, ing kompetisi profesional ...

urip roda loro

Sepeda gunung beda karo disiplin balap liyane sing kompetitif amarga ana ing lingkungan alam. Bedane dhasar liyane ana gandhengane karo…

urip roda loro

Balapan sepeda sing paling penting ing Tour de France. Balapan iki dianggep minangka salah sawijining balapan paling penting ing jagad balapan amarga wis…

urip roda loro

Apa modalitas sepeda? Sepeda sing kompetitif yaiku olahraga sing nggunakake macem-macem jinis sepeda. Ana sawetara modalitas utawa disiplin ing…

urip roda loro

Balapan dalan ing Olimpiade. Rong bentuk balapan dalan saiki ing Olimpiade yaiku balapan dalan asli lan uji coba wektu…

urip roda loro

Jinis cycling Road cycling. Track cycling. Ngepit menyang nggunung. Cyclocross. pacoban. Cycling ing kamar. Sepeda BMX. Wisata siklus. Item liyane… Apa modalitas sepeda…

urip roda loro

XCC kasusun saka sirkuit 1 km nganti 1,5 km kanthi balapan sing suwene 20 nganti 25 menit lan rata-rata XNUMX nganti XNUMX menit.

urip roda loro

Tour de France Balapan iki dianggep minangka salah sawijining sing paling penting ing jagad balapan amarga nduweni kategori kompetisi profesional paling dhuwur ing…

urip roda loro