Kepiye carane entuk irama pedaling sing apik? Sing paling dianjurake kanggo entuk irama sing efisien yaiku tetep ing antarane 80 lan 100 putaran saben menit. Elinga yen…

urip roda loro

Cara milih kursi sepeda? Ukur ambane balung lungguh, nanging elinga yen sadel kasedhiya ing macem-macem jembar. Jembare sadel bakal gumantung ...

urip roda loro

Apa dhuwur sing cocog kanggo jog mancal? Tikelake jarak kasebut kanthi 0,88: amarga miturut studi biomekanik, dhuwure pelana sing bener yaiku ...

urip roda loro

MOTO Z4 6,4-inch OLED DISPLAY (19:9) Resolusi Full HD+ (2.340 x 1.080 piksel) PROSESOR Qualcomm Snapdragon 675 RAM 4 GB STORAGE 128 GB + microSD nganti 2…

urip roda loro

Wangsulan: Panjelasan: ana kecenderungan kanggo pedal kanthi cara piston, yaiku, "mlaku" ing pedal saka ndhuwur menyang ngisor lan kanthi mangkono ganti sikil. Sing bener yaiku…

urip roda loro

Asuransi motor apa sing paling murah kanggo wong enom? Kaya ing profil liyane, asuransi motor sing paling murah yaiku sing ditawakake…

urip roda loro

Pira jam sing nglatih sepeda profesional saben minggu? 6-8 jam seminggu bisa cukup! Ana kapercayan umum yen duwe tingkat sing apik…

urip roda loro

Apa sing kudu dipangan sajrone tes sepeda? Ing balapan Sawise kita numpak sepedha, disaranake mangan panganan sing entheng saben 45 menit utawa saben jam….

urip roda loro

Pira regane lisensi sepeda federal? Lisensi federatif ing Spanyol udakara € 120-130 saben taun lan ngidini sampeyan dadi bagian saka peleton iki lan menehi sampeyan…

urip roda loro

Cagak motor nganggo oli apa? Aku bisa nggunakake SAE W10 utawa transmisi 80 utawa 90W utawa lenga 20W 40 sing nyerep kejut ing njero...

urip roda loro