Balapan jalanan dina Olimpiade Dua bentuk balapan jalan ayeuna di Olimpiade nyaéta balapan jalan asli sareng uji coba waktos…

hirup roda dua

Naon modalitas bersepeda? Balap kalapa nyaéta olahraga anu nganggo sababaraha jinis sapédah. Aya sababaraha modalitas atanapi disiplin dina…

hirup roda dua

Balapan balap jalan anu paling penting The Tour de France. Balapan ieu dianggap salah sahiji anu paling penting dina dunya sapédah saprak éta ngagaduhan…

hirup roda dua

Sapédah gunung béda ti sésa-sésa disiplin balap kalapa sabab lumangsung di lingkungan alam. Beda dasar anu sanés aya hubunganana sareng…

hirup roda dua

Sapédah ieu mirip pisan sareng sapédah jalan atanapi rute, nyaéta, sapédah sapédah klasik anu anjeun tiasa tingali, contona, dina kompetisi profésional ...

hirup roda dua

Freeride: Dina modalitas ieu, anjeun ngan ukur hoyong senang-senang, luncat kana Drops anu paling kaleuleuwihi, turun lamping anu paling lungkawing tina jalur sareng teras-terasan milarian garis anu mustahil anu…

hirup roda dua

Dina anu kahiji éta gampang: anu mimiti nyebrang garis finish meunang. Dina sababaraha dinten, nyaéta, ku tahapan - sapertos Tour de France, Giro ...

hirup roda dua

Dina ngabuburit, domestique mangrupikeun pelari anu ngabantosan pamimpin pikeun meunangna. Kumaha gawé babarengan para cyclists? A…

hirup roda dua

Peloton: Grup utama dina lomba sapédah. Naon grup sapédah? Bersepeda grup sacara umum dipraktékkeun ku seueur jalma anu kaluar dina rute…

hirup roda dua

Kami geus disusun daptar suplemén paling beredar pikeun cyclists: Beta Alanine. Ieu bakal nulungan anjeun meunang leuwih énergi. isotonik Éta mangrupikeun suplement penting anu sadayana…

hirup roda dua