Salah sahiji kaunggulan anu paling luar biasa nyaéta motor listrik henteu ngahasilkeun émisi polusi anu, mimitina, positip pikeun lingkungan sareng, dina…

hirup roda dua

Pemula Jalan Cyclist: Hiji satengah jam. cyclist jalan ngalaman: sajam. Jalan cyclist profésional: 45 menit. Sabaraha lami 1 km nganggo sapédah? Re:…

hirup roda dua

200 taun ka tukang, di Kadipaten Agung Baden, Karl Drais nguji "treadmill" anu nembé diciptakeunana. Ieu 14 Juni 1817….

hirup roda dua

Sababaraha tip pikeun manjangkeun umur batre sapédah listrik anjeun sareng ngajantenkeun éta tiasa dianggo sacara optimal: Lakukeun siklus ngeusi batre sareng ngaleupaskeun lengkep unggal…

hirup roda dua

Eta mantuan Anjeun ngajaga beurat ditangtoskeun tanpa kaleungitan massa otot. Nguatkeun sistem imun anjeun. Éta promosi kaséhatan kardiovaskular anjeun sareng sacara signifikan ningkatkeun kapasitas paru-paru. Halangan nyaéta ...

hirup roda dua

Leñero jeung/atawa méré kayu bakar: aksi gancang pisan, nyieun loba serangan jeung sok hayang ngaduruk nu cyclists séjén; Atawa sebutkeun jalma anu ngalakukeun ieu….

hirup roda dua

Fungsi mobil sapu nyaéta pikeun ngajemput pengendara sepeda anu ngagaduhan masalah mékanis, kacilakaan, ditarikna kusabab masalah fisik atanapi ngiringan atlit dugi ka akhir ...

hirup roda dua

Sabaraha lami batré sapédah listrik? Dina modél standar, umur batre sapédah listrik sakitar 600 siklus,…

hirup roda dua

Kumaha sapédah lipat dianggo? Sapédah lipat, ogé ngan ukur katelah sapédah lipat, mangrupikeun jinis sapédah anu kalebet engsel atanapi siku dina pigura sareng kétang,…

hirup roda dua

Kumaha anjeun naek sapédah listrik? Nalika anjeun mencét pedal atanapi péngkolan platter, controller éléktronik ngadaptarkeun sinyal sensor ieu sareng nyayogikeun énergi…

hirup roda dua