Si të merrni një ritëm të mirë pedalimi? Më e rekomanduara për të arritur një ritëm efikas është të qëndroni midis 80 dhe 100 rrotullime në minutë. Mos harroni se…

jetëgjatësia me dy rrota

Si të zgjidhni një vend për biçikletë? Matni gjerësinë e kockave tuaja të ulura, por mbani mend se shalët janë në dispozicion në gjerësi të ndryshme. Gjerësia e shalës do të varet nga…

jetëgjatësia me dy rrota

Cila është lartësia e duhur për sediljen e biçikletës? Shumëzojeni këtë distancë me 0,88: pasi sipas studimeve biomekanike lartësia e saktë e shalës është…

jetëgjatësia me dy rrota

MOTO Z4 EKRANI OLED 6,4 inç (19:9) Rezolucioni i plotë HD+ (2.340 x 1.080 piksele) PROCESOR Qualcomm Snapdragon 675 RAM 4 GB RUAJTJE 128 GB + microSD deri në 2…

jetëgjatësia me dy rrota

Përgjigje: Shpjegim: ka një tendencë për të pedaluar në mënyrë pistoni, pra "të shkelni" në pedale nga lart poshtë dhe kështu të alternoni këmbët. E sakta është…

jetëgjatësia me dy rrota

Cili është sigurimi më i lirë i motorëve për të rinjtë? Ashtu si në pjesën tjetër të profileve, sigurimi më i lirë i motoçikletave është ai i ofruar nga…

jetëgjatësia me dy rrota

Sa orë stërvit një çiklist profesionist në javë? 6-8 orë në javë mund të jenë të mjaftueshme! Ekziston një besim i përhapur se të kesh një nivel të mirë…

jetëgjatësia me dy rrota

Çfarë duhet të hani gjatë një testi çiklizmi? Në garë Pasi të jemi në biçikletë, këshillohet të hamë ndonjë ushqim të lehtë çdo 45 minuta ose çdo orë….

jetëgjatësia me dy rrota

Sa kushton licenca federale e çiklizmit? Një licencë federale në Spanjë është rreth 120-130 € në vit dhe ju lejon të jeni pjesë e kësaj toge dhe ju jep…

jetëgjatësia me dy rrota

Çfarë vaji përdorin shtyllat e një motoçiklete? Mund të përdor SAE W10 ose një vaj transmisioni 80 ose 90 W ose 20 W 40 që thith goditjet brenda ...

jetëgjatësia me dy rrota