Pros liyane sing paling pinunjul yaiku motor listrik ora ngasilake emisi polusi sing, pisanane, positif kanggo lingkungan lan, ing…

urip roda loro

Pemula Road Cyclist: Siji lan setengah jam. Pembalap dalan sing berpengalaman: siji jam. Pembalap dalan profesional: 45 menit. Suwene 1 km nganggo sepeda? Re:…

urip roda loro

200 taun kepungkur, ing Kadipaten Agung Baden, Karl Drais nyoba "treadmill" sing lagi wae diciptakake. Iki tanggal 14 Juni 1817.

urip roda loro

Sawetara tips kanggo ndawakake umur baterei sepedha listrik lan supaya bisa digunakake kanthi optimal: Nindakake siklus pangisi daya lan ngeculake saben…

urip roda loro

Iku mbantu sampeyan njaga bobot sing tepat tanpa ngilangi massa otot. Nguatake sistem kekebalan awak. Iki ningkatake kesehatan jantung lan nambah kapasitas paru-paru kanthi signifikan. Rintangan yaiku ...

urip roda loro

Leñero lan/utawa menehi kayu bakar: tumindak kanthi cepet banget, nggawe akeh serangan lan tansah pengin ngobong pengendara sepeda liyane; Utawa ngomongake wong sing nindakake iki ....

urip roda loro

Fungsi mobil sapu yaiku kanggo njupuk sepeda sing nandhang masalah mekanik, kacilakan, mundur amarga masalah fisik utawa ngancani atlet nganti pungkasan ...

urip roda loro

Suwene baterei pit listrik tahan? Ing model standar, umur baterei sepeda listrik udakara 600 siklus,…

urip roda loro

Kepiye cara kerja sepeda lipat? Sepeda lipat, uga mung dikenal minangka sepedha lipat, yaiku jinis sepedha sing nggabungake engsel utawa sikut ing pigura lan setang,…

urip roda loro

Kepiye carane numpak sepedha listrik? Nalika sampeyan menet pedal utawa nguripake piring, pengontrol elektronik ndhaptar sinyal sensor iki lan menehi energi ...

urip roda loro