Ing cycling Ing saben lomba antarane 20 kanggo 30 cyclists melu. Papat pisanan nampa poin ing pungkasan saben sprint 2 km, disebarake ing 5, 3,…

urip roda loro

Velodrome minangka trek buatan kanthi bentuk persegi panjang sing dibunderaké, kanthi kurva banked, ing ngendi kompetisi balap sepeda dianakaké. Lomba ngendi...

urip roda loro

Modalitas balapan kompetitif Nalika balapan kompetitif ditindakake ing struktur sing dikenal minangka velodrome, diarani balapan trek. Velodrome kalebu…

urip roda loro

7 krim anti-chafing Velochampion paling apik. Assessment: Tipe: Krim. Krim Chamois Muc-Off. Assessment: Tipe: Minyak, krim. Squirt Barrier Balm. Assessment: Tipe: Minyak, krim. Akeline NOK. Rating: Tipe:…

urip roda loro

Dianjurake kanggo aplikasi langsung ing kulit utawa impregnate chamois lan sijine ing celonone. Vaseline Olahraga nghidrasi wilayah kasebut, nalika nggawe…

urip roda loro

Kenapa bokongku nyeri nalika numpak sepedha? Posisi sing ora apik ing sepeda. Biomekanik sing ala ing dhuwur pelana lan ing panggonane….

urip roda loro

Krim chamois sampurna kanggo nyegah samubarang iritasi utawa rasa ora nyaman amarga gosok ing sadel. Nalika jam liwati, tekanan ...

urip roda loro

7. Tip liyane: Sandhangan sing resik lan garing. Coba nganggo kathok cendhak sing resik saben dina, lan garing, kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari luwih akeh chafing lan bisa kena infeksi. Sepur sadurunge lelungan menyang…

urip roda loro

Apa sampeyan bisa ngilangi bobot kanthi sepeda stasioner? Ya, kanthi sesi 45 menit sampeyan bisa ngobong nganti 600 kalori. Suwene aku kudu nggunakake sepeda olahraga kanggo…

urip roda loro

Ing donya ana 12 negara sing mrodhuksi pit nanging ana 5 prodhusèn utama: China, India, EU, Taiwan lan Jepang, negara iki mung tanggung jawab kanggo 87% saka…

urip roda loro