Kebijakan Privasi lan Cookie

Pungkasan dianyari: 21 Februari 2020

Kabijakan Privasi iki njlèntrèhaké kabijakan lan tata cara Kita babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran informasi nalika Sampeyan nggunakake Layanan lan ngandhani babagan hak privasi lan cara hukum nglindhungi Sampeyan.

Kita nggunakake data pribadi kanggo nyedhiyakake lan nambah layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo Kebijakan Privasi iki.

Interpretasi lan definisi

Interpretasi

Tembung-tembung kang aksara wiwitane dikapitalisasi nduweni teges ing ngisor iki.

Definisi ing ngisor iki bakal duwe arti sing padha tanpa preduli saka siji utawa jamak.

Definisi

Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki:

  • Sampeyan nuduhake wong sing ngakses utawa nggunakake Layanan, utawa perusahaan utawa entitas legal liyane kanthi jeneng sing ngakses utawa nggunakake Layanan, sing ditrapake.
  • Perusahaan (diarani minangka "Perusahaan", "Kita", "Kita" utawa "Kita" ing Agreement iki) nuduhake gijonmotoweekend.com.
  • Afiliasi tegese entitas sing ngontrol, dikontrol, utawa ana ing kontrol umum karo pihak, ing ngendi "kontrol" tegese kepemilikan 50% utawa luwih saka saham, kapentingan ekuitas, utawa sekuritas liyane sing nduweni hak milih kanggo milih direktur utawa liyane. wewenang ngatur.
  • Akun tegese akun unik sing digawe kanggo ngakses Layanan utawa bagean saka Layanan.
  • web sitio nuduhake gijonmotoweekend.com, diakses saka https://gijonmotoweekend.com
  • Layanan nuduhake situs web.
  • Negara nuduhake: Pakistan
  • Panyedhiya layanan tegese wong alami utawa legal sing ngolah data atas jenenge Perusahaan. Nuduhake perusahaan pihak katelu utawa individu sing digunakake dening Perusahaan kanggo nggampangake Layanan kasebut, kanggo nyedhiyakake Layanan atas jenenge Perusahaan, kanggo nindakake layanan sing ana gandhengane karo Layanan kasebut, utawa mbantu Perusahaan nganalisis cara Layanan kasebut digunakake.
  • Layanan media sosial pihak katelu nuduhake situs web apa wae utawa situs web jaringan sosial sing pangguna bisa mlebu utawa nggawe akun kanggo nggunakake Layanan kasebut.
  • Data pribadi yaiku informasi sing ana gandhengane karo wong sing diidentifikasi utawa bisa dingerteni.
  • Cookies minangka file cilik sing dilebokake situs web ing komputer, piranti seluler, utawa piranti liyane, ngemot rincian riwayat telusuran ing situs web kasebut, ing antarane akeh panggunaane.
  • Data panggunaan nuduhake data sing diklumpukake kanthi otomatis, sing digawe kanthi nggunakake Layanan utawa infrastruktur Layanan kasebut dhewe (contone, durasi kunjungan menyang kaca kasebut).

Koleksi lan panggunaan data pribadi

Jinis data sing diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan Kita, Kita bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngenali Sampeyan. Informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi bisa kalebu, nanging ora diwatesi:

  • Alamat email
  • Jeneng pertama lan pungkasan
  • Data panggunaan

Data panggunaan

Data panggunaan dikumpulake kanthi otomatis nalika nggunakake layanan kasebut.

Data Panggunaan bisa uga kalebu informasi kayata alamat Protokol Internet piranti (umpamane, alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing dibukak, wektu lan tanggal kunjungan, wektu sing digunakake ing kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnostik liyane.

Nalika sampeyan ngakses Layanan liwat piranti seluler, kita bisa ngumpulake informasi tartamtu kanthi otomatis, kalebu, nanging ora diwatesi, jinis piranti seluler sing sampeyan gunakake, identifikasi unik piranti seluler, alamat IP piranti seluler, seluler sampeyan. sistem operasi piranti, jinis browser Internet seluler sing sampeyan gunakake, pengenal piranti unik, lan data diagnostik liyane.

Kita uga bisa ngumpulake informasi sing dikirim browser saben sampeyan ngunjungi Layanan utawa nalika sampeyan ngakses Layanan liwat piranti seluler.

Teknologi lan cookie nelusuri

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo nglacak kegiatan ing layanan lan nyimpen informasi tartamtu. Teknologi pelacakan sing digunakake yaiku suar, tag, lan skrip kanggo nglumpukake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisa Layanan Kita.

Sampeyan bisa nuntun browser sampeyan supaya nolak kabeh cookie utawa nuduhake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora nampa cookie, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake sawetara bagean saka Layanan.

Cookie bisa uga cookie "terus-terusan" utawa "sesi". Cookie sing terus-terusan tetep ana ing komputer pribadi utawa piranti seluler nalika nyopot, nalika cookie sesi bakal dicopot sanalika nutup browser web sampeyan.

Kita nggunakake sesi lan cookie terus-terusan kanggo tujuan sing kasebut ing ngisor iki:

  • Cookie sing perlu / penting Ketik: Sesi Cookies Dikelola dening: Kita Tujuan: Cookie iki penting kanggo nyedhiyakake layanan sing kasedhiya liwat situs web lan supaya sampeyan bisa nggunakake sawetara fitur. Dheweke mbantu otentikasi pangguna lan nyegah panggunaan akun pangguna kanthi penipuan. Tanpa cookie iki, layanan sing dijaluk ora bisa diwenehake, lan kita mung nggunakake cookie iki kanggo nyedhiyakake layanan kasebut.
  • Notifikasi cookie / kabijakan cookie Tipe: Cookie Persisten Dikelola dening: Us Tujuan: Cookie kasebut ngenali manawa pangguna wis nampa panggunaan cookie ing situs web.
  • Cookie fungsionalitas Jinis: Persistent Cookies Dikelola dening: Kita Tujuan: Cookie iki ngidini kita ngelingi pilihan sing sampeyan tindakake nalika sampeyan nggunakake situs web, kayata ngelingi rincian login utawa preferensi basa sampeyan. Tujuan saka cookie iki kanggo menehi sampeyan pengalaman sing luwih pribadi lan kanggo nyegah sampeyan kudu ngetik maneh preferensi saben sampeyan nggunakake situs web.
  • cookie nelusuri lan kinerja Tipe: Cookie Persisten Dikelola dening: Pihak katelu Tujuan: Cookie iki digunakake kanggo nglacak informasi babagan lalu lintas menyang situs web lan cara pangguna nggunakake situs web. Informasi sing dikoleksi liwat cookie kasebut bisa langsung ngidentifikasi sampeyan minangka pengunjung individu. Iki amarga informasi sing diklumpukake umume disambung karo pengenal jeneng samaran sing digandhengake karo piranti sing digunakake kanggo ngakses situs web. Kita uga bisa nggunakake cookie kasebut kanggo nyoba pariwara anyar, kaca, fitur utawa fitur anyar situs web kanggo ndeleng reaksi pangguna.
  • Nargetake lan cookie iklan Jinis: Cookie Persistent Dikelola dening: Pihak Katelu Tujuan: Cookie iki nglacak kabiasaan browsing sampeyan supaya bisa nuduhake pariwara sing luwih disenengi sampeyan. Cookie iki nggunakake informasi babagan riwayat telusuran kanggo ngelompokake sampeyan karo pangguna liyane sing duwe kapentingan sing padha. Adhedhasar informasi kasebut, lan kanthi ijin kita, pengiklan pihak katelu bisa nyelehake cookie supaya bisa nampilake pariwara sing kita yakin bakal cocog karo kapentingan sampeyan nalika sampeyan ana ing situs web pihak katelu.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie sing digunakake lan pilihan sampeyan babagan cookie, bukak Kebijakan Cookie.

Gunakake data pribadi sampeyan

Perusahaan bisa nggunakake Data Pribadi kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Layanan , kalebu kanggo ngawasi panggunaan Layanan.
  • Kanggo ngatur akun sampeyan: kanggo ngatur registrasi sampeyan minangka pangguna layanan kasebut. Data Pribadi sing diwenehake bisa menehi akses menyang macem-macem fungsi Layanan sing kasedhiya minangka pangguna pangguna.
  • Kanggo nindakake kontrak: pangembangan, kinerja lan eksekusi kontrak tuku kanggo produk, barang utawa layanan sing wis dituku utawa kontrak liyane karo kita liwat Layanan.
  • Kanggo ngubungi sampeyan: Kanggo ngubungi sampeyan liwat email, telpon, SMS utawa wangun komunikasi elektronik liyane sing padha, kayata kabar otomatis saka aplikasi seluler babagan nganyari utawa komunikasi informatif sing ana gandhengane karo fungsi, produk utawa layanan sing dikontrak, kalebu nganyari keamanan, yen perlu utawa cukup. kanggo implementasine.
  • Kanggo nyedhiyani sampeyan warta, nawakake khusus lan informasi umum bab barang liyane, layanan lan acara kita kurban sing padha sing wis dituku utawa takon bab, kajaba sing wis milih metu. nampa informasi kuwi.
  • Kanggo ngatur panjaluk sampeyan: kanggo layanan lan ngatur panjaluk sampeyan.

Kita bisa nuduhake informasi pribadi sampeyan ing kahanan ing ngisor iki:

  • Kanthi panyedhiya layanan: Kita bisa uga nuduhake informasi pribadhi karo panyedhiya layanan kanggo ngawasi lan nganalisa panggunaan Layanan, kanggo nuduhake pariwara sing mbantu ndhukung lan njaga Layanan, ngubungi sampeyan, ngiklanake sampeyan ing situs web pihak katelu sawise sampeyan ngunjungi Layanan. , utawa kanggo pangolahan pembayaran.
  • Kanggo transfer bisnis: Kita bisa nuduhake utawa nransfer informasi pribadhi sing ana hubungane karo, utawa sajrone negosiasi, penggabungan, adol aset Perusahaan, pendanaan, utawa akuisisi kabeh utawa bagean bisnis saka perusahaan liyane.
  • Karo afiliasi: Kita bisa uga nuduhake informasi sampeyan karo afiliasi kita, mula kita kudu tundhuk karo Kebijakan Privasi iki. Afiliasi kalebu perusahaan induk lan anak perusahaan liyane, mitra usaha patungan utawa perusahaan liyane sing kita kontrol utawa sing ana ing kontrol umum karo kita.
  • Karo mitra bisnis: Kita bisa nuduhake informasi karo mitra bisnis kanggo nawakake produk, layanan, utawa promosi tartamtu.
  • Karo pangguna liyane: nalika sampeyan nuduhake informasi pribadhi utawa sesambungan ing wilayah umum karo pangguna liyane, informasi kasebut bisa dideleng dening kabeh pangguna lan bisa disebarake ing njaba. Yen sampeyan sesambungan karo pangguna liyane utawa ndhaptar liwat layanan jejaring sosial pihak katelu, kontak sampeyan ing layanan jejaring sosial pihak katelu bisa ndeleng jeneng, profil, gambar, lan katrangan babagan kegiatan sampeyan. Kajaba iku, pangguna liyane bakal bisa ndeleng deskripsi kegiatan sampeyan, komunikasi karo sampeyan lan ndeleng profil sampeyan.

Konservasi data pribadi sampeyan

Perusahaan bakal nyimpen data pribadi sampeyan mung yen dibutuhake kanggo tujuan sing ditemtokake ing kabijakan privasi iki. Kita bakal nahan lan nggunakake data pribadhi nganti perlu kanggo netepi kewajiban hukum (contone, yen kita diwajibake nyimpen data sampeyan kanggo tundhuk karo hukum sing ditrapake), ngrampungake perselisihan, lan ngetrapake perjanjian lan kabijakan hukum.

Perusahaan uga bakal nahan Data Panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data panggunaan umume disimpen ing wektu sing luwih cendhek, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyataken keamanan utawa nambah fungsi layanan, utawa kita kudu sah kanggo nyimpen data iki kanggo wektu sing luwih suwe.

Transfer data pribadi sampeyan

Informasi sampeyan, kalebu Data Pribadi, diproses ing kantor operasi Perusahaan lan ing lokasi liya ing ngendi para pihak sing melu pangolahan kasebut. Tegese informasi iki bisa ditransfer menyang, lan dikelola ing, komputer sing ana ing njaba negara, provinsi, negara, utawa yurisdiksi pemerintah liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa uga beda karo yurisdiksi sampeyan.

Sampeyan idin kanggo Kebijakan Privasi iki sing diluncurake karo pangiriman informasi kasebut nuduhake persetujuan sampeyan kanggo transfer kasebut.

Perusahaan bakal njupuk kabeh langkah sing cukup perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora bakal ngirim Data Pribadi Sampeyan bakal ditindakake menyang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup, kalebu keamanan Data sampeyan lan informasi pribadhi liyane.

Pengungkapan data pribadi sampeyan

Transaksi komersial

Yen Perusahaan melu nggabungake, entuk utawa adol aset, data pribadi sampeyan bisa uga ditransfer. Kita bakal menehi kabar sadurunge data pribadhi ditransfer lan tundhuk karo kabijakan privasi sing beda.

Aplikasi saka hukum

Ing kahanan tartamtu, Perusahaan bisa uga kudu mbukak data pribadhi yen diwajibake miturut hukum utawa kanggo nanggepi panjaluk sing sah saka panguwasa umum (contone, pengadilan utawa lembaga pemerintah).

Syarat ukum liyane

Perusahaan bisa uga nyampekano data pribadi sampeyan yen yakin yen ana tumindak sing penting kanggo:

  • Patuhi kewajiban legal
  • Nglindhungi lan mbela hak utawa properti Perusahaan
  • Nyegah utawa neliti kemungkinan irregularities ing hubungan kanggo Service
  • Lindhungi keamanan pribadi Pangguna Layanan utawa publik
  • Lindhungi dhewe saka tanggung jawab ukum

Keamanan data pribadi sampeyan

Keamanan data pribadi sampeyan penting banget, nanging elinga ora ana cara transmisi liwat Internet utawa cara panyimpenan elektronik sing aman 100%. Nalika ngupayakake nggunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi data pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Informasi rinci babagan proses data pribadi sampeyan

Panyedhiya layanan nduweni akses menyang data pribadhi mung kanggo nindakake tugas kanggo pihak kita lan wajib ora mbukak utawa nggunakake kanggo tujuan liyane.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan.

Publicidad

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan kanggo nuduhake pariwara sing mbantu dhukungan lan njaga layanan.

pemasaran ulang prilaku

Perusahaan nggunakake layanan pemasaran ulang kanggo ngiklanake sampeyan ing situs web pihak katelu sawise sampeyan ngunjungi Layanan kita. Kita lan vendor pihak katelu nggunakake cookie kanggo ngandhani, ngoptimalake, lan ngladeni iklan adhedhasar kunjungan sadurunge menyang Layanan kita.

Privasi bocah

Layanan kita ora ditujokake marang sapa wae sing umure kurang saka 13 taun. Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing bisa dingerteni pribadi saka sapa wae sing umure kurang saka 13 taun. Yen sampeyan wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen anak sampeyan wis menehi data pribadhi, hubungi kita. Yen kita ngerti yen kita wis ngumpulake data pribadhi saka sapa wae sing umure kurang saka 13 taun tanpa verifikasi idin wong tuwa, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Kita uga bisa matesi cara nglumpukake, nggunakake lan nyimpen sawetara informasi Pangguna ing antarane umur 13 lan 18 taun. Ing sawetara kasus, iki tegese kita ora bakal bisa nyedhiyani fungsi Layanan tartamtu kanggo pangguna kasebut.

Yen kita kudu ngandelake idin minangka basis legal kanggo ngolah informasi lan negara sampeyan mbutuhake idin saka wong tuwa, kita bisa uga kudu idin saka wong tuwa sadurunge diklumpukake lan digunakake informasi kasebut.

Link menyang situs web liyane

Layanan Kita bisa uga ngemot pranala menyang situs web liyane sing ora dilakokno dening Kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu kasebut. Disaranake sampeyan mriksa Kebijakan Privasi saben situs sing dibukak.

Kita ora ngontrol utawa duwe tanggung jawab kanggo konten, kabijakan privasi, utawa praktik situs utawa layanan pihak katelu.

Pangowahan Kebijakan Privasi iki

Kita bisa nganyari Kebijakan Privasi saka wektu kanggo wektu. Kita bakal menehi kabar babagan owah-owahan kanthi ngirim Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan kanthi email lan / utawa kabar penting babagan Layanan Kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari tanggal "Terakhir Dianyari" ing sisih ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan dianjurake kanggo mriksa Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Pangowahan Kebijakan Privasi iki efektif nalika dikirim ing kaca iki.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, sampeyan bisa hubungi kita .

urip roda loro