Anjeun naros: Sabaraha jam disarankeun pikeun siklus?

Sabaraha jam saminggu hiji pengendara sepeda profésional ngalatih?

Ieu kusabab éta penting pisan ngalatih rarancang. Dina hal ieu, palatih bakal ngabantosan urang pisan. Hiji tukang beca karéta ngeunaan 12 jam Sesi mingguan anu terstruktur sareng direncanakeun tiasa gaduh tingkat anu saé pisan.

Iraha waktos pangsaéna pikeun siklus?

La waktos pangalusna pikeun ngalatih di Ngabuburit

Pinggir nu paling de spesialis nunjuk kaluar kumaha waktos pangalusna pikeun latihan, naha Ngabuburit, ngajalankeun atawa ngojay, nyaeta antara 17:00. jam jeung 19:00 p.m. jam.

Sabaraha jam saurang pembalap amatir ngalatih?

Pikeun masihan kami ide, a tukang beca tanaga ahli ngalatih ngeunaan 25-30 jam mingguan. Kami amatir jeung ngalatih 10-12 jam ogé terstruktur urang bisa boga tingkat pohara alus. Malah kurang bisa jadi cukup. Leuwih ti jumlah kilométer, kualitas aranjeunna penting.

Sabaraha kilométer anu dijalankeun ku pesepeda profésional dina sajam?

méja speed rata

Panumpang rata-rata cyclist profésional
Laju rata-rata nanjak kalayan 8% condong 11km / h 19km / h
Laju turun 75-83km / h 111-130km / h
Rata-rata watt sustainable pikeun 1 gunung (FTP) watt 200 watt 415
5 detik ngutruk 53 km/h – 700 watt 65 km/h -1250 watt

Naon latihan hiji cyclist profésional?

Kanggo sabagéan ageung tina cyclists profésional el palatihan mimitian saméméh sarapan, ngajalankeun runtuyan manteng jeung latihan. Sababaraha taun ka pengker aya latihan anu henteu diperhatoskeun ngalatih en Ngabuburit. Kiwari, di sisi anu sanés, aranjeunna mangrupikeun dasar pikeun nyegah tatu kusabab overexertion.

Éta pikaresepeun:  Dimana nempatkeun labél lingkungan dina motor?

Naon kajadian lamun kuring siklus unggal poe?

Prakték sapédah unggal poé nguatkeun sistim imun. Ieu kajadian nalika eta mangrupakeun pedaling sedeng, saprak ngaliwatan éta sél pedaling pikeun pertahanan awak diaktipkeun. Ieu ngurangan résiko inféksi komo kanker.

hirup roda dua