Jawaban cepet: Apa moto Z paling anyar?

MOTO Z4
SCREEN OLED 6,4 inci (19:9) Resolusi Full HD+ (2.340 x 1.080 piksel)
PROSESOR Qualcomm Snapdragon 675
Ram 4 GB
LANGKAH 128GB + microSD nganti 2TB

Pira jumlah Moto Z?

El Motorola Moto Z Wis 6 model lan varian.

Pira regane Moto Z4?

Mesthi, dibandhingake, contone, ing motor Z3, sing wis baterei 3.000 mAh, iki Moto Z4 teka karo 3.600 mAh, sing Mesthine njamin otonomi sing luwih gedhe sanajan kekuwatane luwih murah. Ayo ndeleng apa liyane nawakake tim iki.
...
Lembar Teknis Kab Motorola Moto Z4 Kab.

MOTOR Z4
HARGA 499 dolar (udakara 449 euro kanggo ngganti)

Apa Motorola 2021 sing paling apik?

Ing kepala peringkat iki yaiku motor G100, smartphone sing diluncurake dening merek kasebut ing wulan Maret taun iki, lan, amarga kualitas finishing, minangka piranti mid-high range, kanthi salah sawijining rega paling murah ing industri kasebut, dibandhingake karo piranti kanthi karakteristik sing padha.

Pira jumlah Moto Z2?

El Motorola Moto Z2 Kab Play wis 7 model lan varian.

IKI MENARIK:  Jawaban paling apik: Apa CDI saka motor 110?
urip roda loro