Apa sarapan kanggo balapan sepeda?

Apa sing kudu dipangan sajrone tes sepeda?

En carrera

Sawise kita numpak mancal, disaranake mangan panganan sing entheng saben 45 menit utawa saben jam. Sing biasa yaiku woh-wohan, kacang-kacangan utawa bar energi saben jam setengah, kayadene kita ora kudu mandheg ngombe banyu kanthi uyah isotonik sajrone kita mlaku-mlaku.

Apa sing kudu dipangan sadurunge latihan utawa kompetisi?

Antarane 1 jam lan 30 menit sadurunge saka sayembara:

Panganan bakal utamane karbohidrat sing gampang dicerna lan kanthi serat sing sithik. Bisa uga woh kaya gedhang, anggur, apel, utawa jeruk. Kacang-kacangan kaya kenari, kismis, utawa ara garing.

Carane nyiyapake kanggo numpak mancal?

Ayo kita nyoba metu ing wayah awan, ngindhari srengenge munggah lan srengenge. Yen sampeyan kudu, nggawe dhewe minangka katon sabisa. Ngormati peraturan safety. Aja lali yen sampeyan duwe kendaraan lan mulane sampeyan kudu tumindak kaya ngono; ngormati rambu lalu lintas lan lampu lalu lintas.

Apa aku kudu sarapan sadurunge balapan 5K?

Karbohidrat, protein lan lemak sing sithik

Kombinasi apik kabeh nutrisi kasebut bisa dadi susu utawa yogurt karo sereal, roti panggang kanthi potongan kalkun utawa daging babi lan jus.

Apa sing kudu sarapan sadurunge duathlon?

Dina iki sadurunge saka kompetisi

IKI MENARIK:  Jawaban paling apik: Kepiye carane mbatalake registrasi motor sing dicolong?

Sampeyan uga kudu nyingkiri panganan lemak lan serat, yaiku: panganan wutuh, kacang-kacangan utawa sayuran sing berlebihan. Dina saka sadurunge nggawe panganan utama sing sugih karbohidrat kanthi panganan protein sing kurang lemak.

Apa sing kudu dipangan sadurunge balapan cendhak?

sarapan. Sarapan paling sethithik 2-3 jam sadurunge lan aja kekurangan karbohidrat lan protein. Dheweke bakal mbantu sampeyan rumangsa apik sajrone tes lan entuk manfaat sing paling akeh. Hidrasi penting saben dina lan sampeyan ora kudu nglirwakake ing dina carrera.

Apa sing kudu dipangan sadurunge nyoba wektu?

Nedha bengi pra-kompetisi sing apik kudu nyukupi aspek ing ngisor iki:

  • Isi karbohidrat sing cukup kanggo njaga tingkat glikogen otot ing wayah wengi.
  • Isi protein sing cukup gampang dicerna (pitik utawa iwak putih)
  • Kalebu cairan sing cukup kanggo njaga hidrasi sing tepat.
urip roda loro