Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Senest opdateret: February 21, 2020

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer vedrørende indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personoplysninger til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

Ord, hvis begyndelsesbogstav er store, har definerede betydninger under følgende betingelser.

De følgende definitioner vil have samme betydning, uanset om de optræder i ental eller flertal.

definitioner

I forbindelse med denne fortrolighedspolitik:

  • du refererer til den person, der får adgang til eller bruger tjenesten, eller virksomheden eller en anden juridisk enhed, på hvis vegne personen får adgang til eller bruger tjenesten, alt efter hvad der er relevant.
  • selskab (omtalt som "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i denne aftale) refererer til gijonmotoweekend.com.
  • affiliate betyder en enhed, der kontrollerer, kontrolleres af eller er under fælles kontrol med en part, hvor "kontrol" betyder ejerskab af 50 % eller mere af aktierne, kapitalandele eller andre værdipapirer, der er berettiget til at stemme til valg af bestyrelsesmedlemmer eller andre værdipapirer. forvaltningsmyndighed.
  • Konto betyder en unik konto, der er oprettet for at få adgang til vores service eller dele af vores service.
  • Websted henviser til gijonmotoweekend.com, tilgængelig fra https://gijonmotoweekend.com
  • service henviser til webstedet.
  • land refererer til: Pakistan
  • Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Henviser til tredjepartsvirksomheder eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden til at facilitere tjenesten, levere tjenesten på vegne af virksomheden, udføre tjenester relateret til tjenesten eller bistå virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges.
  • Tredjeparts service på sociale medier refererer til ethvert websted eller ethvert socialt netværkswebsted, hvorigennem en bruger kan logge ind eller oprette en konto for at bruge tjenesten.
  • Virksomhedsinfo personales er enhver information relateret til en identificeret eller identificerbar person.
  • Cookies er små filer, som et websted placerer på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed, og som indeholder detaljerne om din browserhistorik på det pågældende websted, blandt deres mange anvendelser.
  • Brugsdata refererer til data indsamlet automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller af infrastrukturen i selve tjenesten (f.eks. varigheden af ​​et besøg på siden).

Indsamling og brug af dine personoplysninger

Typer af indsamlede data

Virksomhedsinfo personales

Mens vi bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse
  • For- og efternavn
  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores tjeneste, du besøger, tidspunkt og dato for dit besøg, tid brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til Tjenesten via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af ​​mobilenhed, du bruger, den unikke identifikation af din mobilenhed, IP-adressen på din mobilenhed, din mobil enhedsoperativsystem, den type mobile internetbrowser, du bruger, unikke enheds -id'er og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, hver gang du besøger vores service, eller når du får adgang til tjenesten via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktivitet på vores service og gemme visse oplysninger. De anvendte sporingsteknologier er fyrtårne, tags og scripts til indsamling og sporing af oplysninger og til forbedring og analyse af vores service.

Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service.

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du afbryder forbindelsen, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser.

Vi bruger session og vedvarende cookies til de formål, der er angivet nedenfor:

  • Nødvendige / vigtige cookies Type: Sessionscookies Administreret af: Os Formål: Disse cookies er vigtige for at give dig de tjenester, der er tilgængelige via webstedet, og for at du kan bruge nogle af dets funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har anmodet om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.
  • Meddelelse om accept af cookies / cookiepolitik Type: Vedvarende cookies Administreret af: Os Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.
  • Funktionelle cookies Type: Vedvarende cookies Administreret af: Os Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, du foretager, når du bruger hjemmesiden, såsom at huske dine loginoplysninger eller din sprogpræference. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og forhindre dig i at skulle genindtaste dine præferencer, hver gang du bruger hjemmesiden.
  • Sporings- og præstationscookies Type: Vedvarende cookies Administreret af: Tredjeparter Formål: Disse cookies bruges til at spore oplysninger om trafik til webstedet og hvordan brugere bruger webstedet. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger generelt er knyttet til en pseudonym identifikator, der er knyttet til den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye annoncer, sider, funktioner eller nye funktioner på webstedet for at se, hvordan vores brugere reagerer.
  • Målretnings- og reklamecookies Type: Vedvarende cookies administreret af: Tredjepart Formål: Disse cookies sporer dine browservaner for at give os mulighed for at vise dig annoncer, der er mere tilbøjelige til at interessere dig. Disse cookies bruger information om din browserhistorik til at gruppere dig med andre brugere, der har lignende interesser. Baseret på disse oplysninger og med vores tilladelse kan tredjepartsannoncører placere cookies for at gøre det muligt for dem at vise annoncer, som vi mener vil være relevante for dine interesser, mens du er på tredjepartswebsteder.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, besøg venligst vores Cookiepolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personoplysninger til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores service , herunder for at overvåge brugen af ​​vores service.
  • Sådan administrerer du din konto: at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personlige data, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, som er tilgængelige for dig som registreret bruger.
  • For opfyldelse af en kontrakt: udviklingen, udførelsen og udførelsen af ​​købskontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt, eller enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.
  • Sådan kontakter du dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom automatiske meddelelser fra en mobilapplikation vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller aftalte tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for dens gennemførelse.
  • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, vi tilbyder, som ligner dem, du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har fravalgt det. modtage sådanne oplysninger.
  • Sådan administrerer du dine anmodninger: at servicere og administrere dine anmodninger til os.

Vi kan dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste, for at vise dig annoncer, der hjælper med at understøtte og vedligeholde vores tjeneste, for at kontakte dig, for at annoncere for dig på tredjepartswebsteder, efter du har besøgt vores tjeneste , eller til betalingsbehandling.
  • Ved virksomhedsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller dele af vores forretning fra et andet selskab.
  • Med datterselskaber: Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at de overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber omfatter vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre selskaber, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller interagerer i offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger blive set af alle brugere og kan blive offentligt distribueret udenfor. Hvis du interagerer med andre brugere eller registrerer dig via en tredjeparts social netværkstjeneste, kan dine kontakter på tredjeparts sociale netværkstjeneste se dit navn, profil, billeder og en beskrivelse af din aktivitet. På samme måde vil andre brugere kunne se beskrivelser af din aktivitet, kommunikere med dig og se din profil.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til formålene i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. Hvis vi skal opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af ​​vores tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, behandles på virksomhedens driftskontorer og på andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, befinder sig. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til og vedligeholdes på computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra lovgivningen i din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept af denne overførsel.

Virksomheden vil træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personoplysninger vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden for Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Kommercielle transaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine personoplysninger blive overført. Vi giver dig besked, før dine personlige data overføres og er underlagt en anden fortrolighedspolitik.

Anvendelse af loven

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personoplysninger, hvis det er påkrævet ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Andre lovkrav

Virksomheden kan videregive dine personoplysninger, hvis den i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulige uregelmæssigheder i forhold til tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for servicebrugere eller offentligheden
  • Beskyt dig selv mod juridisk ansvar

Sikkerhed af dine personlige data

Sikkerheden af ​​dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger

Tjenesteudbydere har kun adgang til dine personlige data for at udføre deres opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

Analyse

Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

reklame

Vi kan bruge tjenesteudbydere til at vise dig reklamer, der hjælper med at understøtte og vedligeholde vores service.

adfærdsmæssig remarketing

Virksomheden bruger remarketingtjenester til at annoncere for dig på tredjepartswebsteder, efter du har besøgt vores tjeneste. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores tjeneste.

Børns privatliv

Vores service er ikke rettet mod nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at slette disse oplysninger fra vores servere.

Vi kan også begrænse den måde, vi indsamler, bruger og gemmer nogle af oplysningerne fra brugere mellem 13 og 18 år. I nogle tilfælde betyder det, at vi ikke vil være i stand til at levere visse funktioner i tjenesten til disse brugere.

Hvis vi skal stole på samtykke som retsgrundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver forældres samtykke, kan vi have brug for dit forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi kontrollerer eller påtager os intet ansvar for indholdet, politikkerne til beskyttelse af personlige oplysninger eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer af denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi informerer dig via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse om vores tjeneste, før ændringen træder i kraft, og opdaterer "Sidst opdateret"-datoen øverst i denne privatlivspolitik.

Du opfordres til regelmæssigt at gennemgå denne fortrolighedspolitik for ændringer. Ændringer af denne fortrolighedspolitik er effektive, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, kan du kom i kontakt med os .

to hjuls levetid